Новини

Покана за събитие: „Бъдещето на социалните иновации в България“

Покана за събитие: „Бъдещето на социалните иновации в България“

Клийнтех България, Фондация Reach for Change България, Български център за нестопанско право, Фондация BCause, Бизнес институт и Асоциация за развитие на София имат честта да Ви поканят да се включите в събитието „Бъдещето на социалните иновации в България“, което ще се състои на 28.03.2023 г. от 9.30 часа, в зала Преслав (хотел Хемус, бул. "Черни връх" № 25).

Събитието ще представи значимостта на темата за социалните иновации, залегнали като приоритет в стратегически документи на европейско и национално ниво. Ще бъде поставена на преден план ключовата и стратегическа роля на националните центрове за компетенции в сферата на социалните иновации, като един от двигателите на подобни иновации и звено, обединяващо екосистемата в отделните държави и цяла Европа. Представители на консорциумите Facilitating United approaches to Social innovations in Europe (FUSE) и  Social Innovation Plus - Competence Centres (SI Plus) ще представят резултати постигнати през последните две години, фокусирай се върху нужди и тенденции в екосистемата на социалните иновации в България, също така дейности и модел на управление на бъдещия Национален център за компетенции в сферата на социалните иновации.

Ще се радваме да се видим и да обсъдим бъдещето на социалните иновации в България и Европа.

Изтеглете Програмата на събитието.

Поради ограничения брой на местата, е необходимо да потвърдите Вашето участие до 24.03.2023 г. (петък) чрез регистрация на посочения линк.

eu flag smallС подкрепата на Европейския социален фонд и Европейската програма за заетост и социални иновации.

Инфоцентър EaSI България

Информационен център EaSI България предоставя информация за Направлението за заетост и социални иновации (EaSI), част от ЕСФ+ на ЕС.

Управлява се от Фондация BCause в сътрудничество с Асоциация за развитие на София.

Следвайте ни!